Premieră la Consiliul Județean, ședință extraordinară cu sala goală

132

În mai puțin de jumătate de oră, Consiliului Judeţean Timiş, va bifa o premieră inedită dar probabil puțin dorită. Va avea loc pentru prima dată în istoria instituției o ședință extraordinară dar fără nimeni în sala multifuncțională.
Ședința se va derula în sistem videoconferință, fără prezența fizică a consilierilor județeni în Palatul Administrativ. Adică fiecare de acasă sau de pe unde activează vor accessa mijloacele moderne din dotare și vor discuta iar mai apoi vor vota fără a fi fizic unul în fața celorlalți.
Măsura este menită să izoleze pe cei ce ar putea transmite un virus de colegii lor.
Iată și cele ce se vor discuta astăzi.
„Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă extraordinară în data de 20 martie, ora 10:00, cu următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea racordării Societății AGIL S.R.L. la infrastructura industrială din Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea suspendării executării unor contracte de închiriere pe durata existenței stării de urgență instituite prin Decretul Prezidențial nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului rectificat al Județului Timiș pe anul 2020.
4. Întrebări, interpelări.”

LĂSAȚI UN MESAJ