Premieră în vânzări: comerț rapid la Săcălaz

408

Acțiunea de comerț “pop-up retail”, care este în plină desfășurare, în imediata vecinătate a Timișoarei, la Săcălaz, este o premieră absolută pentru Banat. De asemenea – după informațiile noastre – în România nu a avut loc niciodată un eveniment comercial de acest fel, care să dureze o lună întreagă.

Premiera modială de vanzare pop-up retail a avut loc în urmă cu 19 ani, în anul 1997, la Ritual Expo de la Los Angeles.
Acest concept de vânzare cu apariție spontană și temporară de la Săcălaz se dorește o metodă rapidă pentru comercializarea de cauciucuri pentru sezonul de vară. Clientul poate să aleagă dintr-o gama largă de peste 20.000 de mărci și dimensiuni diferite de anvelope, mult diferită față de magazinele tradiționale.
Totodata, se pot verifica personal înainte de achiziționare datele de fabricație a pneurilor prin intermediul codului DOT. Cu plata atat cash cât și prin card, se pot achiziționa pneuri noi, iar anvelopele de iarna pot fi predate la un pret modic pentru sase luni la hotelul de anvelope al firmei Delticom OE. Locatia exactă și orarul noului pop-up store din aprilie le găsiți pe cauciucuridirect.ro si pe pagina de facebook (www.facebook.com/cauciucuridirect).

LĂSAȚI UN MESAJ