Premieră: Campionii și vicecampionii dansului sportiv din 45 de țări ale lumii vin la Timișoara VIDEO

9669

În zilele de 4-5 iunie 2016, Timișoara va fi gazda Campionatului Mondial de Dans Sportiv WDSF WORLD DANCESPORT CHAMPIONSHIP JUNIOR II STANDARD.

Campionatul mondial este cel mai important eveniment al Federației Române de Dans Sportiv, cât și al sportului românesc din anul 2016, dat fiind faptul că este pentru prima oară când în România se organizează un Campionat Mondial la această categorie.

Vor participa campionii și vicecampionii din peste 45 de țări ale lumii.
Prezența unui număr impresionant de 72 de perechi contribuie la anvergura și amploarea acestei manifestări sportive și culturale, în premieră pentru Timișoara.

Pe lângă oficiali ai Federației Române de Dans Sportiv, vor asista și reprezentanții WORLD DANCE SPORT FEDERATION, prin brigada de oficiali exclusiv internațională.
Juriul este format din 30 de personalități marcante din peste 20 de țări, printre care Ungaria, Germania, Italia , Franța, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Albania, Bulgaria, Serbia, Slovacia, cât și din Canada și Filipine.

România cu șanse la medalii va fi reprezentată la competiție de perechea campioană Sebastian Zicoane – Anca Copos și perechea vicecampioană Laviniu Ionuț Gradea – Alexandra Cristina Bujor.

Campionatul Mondial se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului și sub înaltul patronaj al Casei Regale a României.

Ceremonia de deschidere a galelor finale se va desfășura sâmbătă, 4 iunie 2016, la ora 20, la Sala Constantin Jude din Timișoara.
Clubul organizator este Asociația SporTim Dance, condusă de Andreea Jebeleanu și Emanuel Jebeleanu, care este în activitate de 15 ani în capitala Banatului, fiind în topul celor mai prestigioase cluburi din România.

LĂSAȚI UN MESAJ