Pregătiți de vizita liderului

129

ACS Poli vrea să fie prima echipă care îngenunchează liderul Ligii I, CFR Cluj. Ardelenii vin sâmbătă seara pe Dan Păltinișanu într-un joc calogat drept ”unul contra celei mai în formă echipe”.

Înaintea pauzei din Liga I Timișoara are parte de un duel tare în campionat; liderul clasamentului vine în Banat în căutarea unei noi victorii care să o păstreze în frunte. CFR Cluj are o altă față de la venirea din vară a antrenorului Dan Petrescu și a câtorva jucători. Neînvinși, ardelenii au declarat că țintesc cele trei puncte la Timișoara.

Trupa condusă de Ionuț Popa și-a pus în gând să o împiedice pe CFR și să obțină puncte în această partidă. ”După părerea mea e cea mai bună echipă din campionat, sunt pe locul I meritat. Au jucători foarte buni. Nu știu pe cine să nominalizeze ca fiind cel mai periculos, Hoban care e închizător e golgheterul lor și asta spune multe despre forța lor. Pentru noi asta va însemna o motivare foarte bună; așa e tot timpul când întâlnești echipele foarte bune. Avem un moral bun după rezultatul de la Mediaș, avem nevoie de puncte și fiecare victorie ne aduce un moral”, a punctat mijlocașul Andrei Artean.

Poliștii au identificat punctele tari ale adversarei și vor încerca să contracareze. Tehnicianul Ionuț Popa știe că ecuația acestei partidei stă la mijloc: ”Sunt greu de învins dacă vor continua să joace așa. În primul rând voi pregăti linia de mijloc să blocheze trio-ul Hoban-Deac-Culio. Niciodată nu voi juca numai pe apărare, filosofia mea de joc e să dau gol și să nu primesc.

Echipa e în creștere, la aspectul fizic stăm bine; s-a văzut și la Mediaș unde am jucat în inferioritate numerică o repriză întreagă. Ne dorim să facem o partidă bună, să ne luptăm de la egal la egal și să îi mulțumim pe cei care vin la stadion”.

Partida dintre ACS Poli și CFR Cluj se joacă sâmbătă seara, ora 18,30, pe Dan Păltinișanu. Absențele certe din tabăra gazdelor sunt: Doman, Haruț, Vașvari.

LĂSAȚI UN MESAJ