Pregătiri pentru unul dintre cele mai așteptate festivaluri din Banat! Cum te poți implica în organizare?

245

Unul dintre cele mai îndrăgite evenimente muzicale desfășurate în Banat, mai exact, la Timișoara, se află în curs de pregătire. Este vorba despre Festivalul PLAI, care va avea loc în perioada 8-10 septembrie, la Muzeul Satului din Timișoara.

Organizatorii acestui eveniment caută colaboratori pentru a putea pregăti totul așa cum se cuvine, astfel încât festivalul să fie de neuitat pentru toți participanții.

Cei care doresc să fie voluntari pentru organizarea Festivalului Plai, se pot înscrie în echipa organizatoare până pe data de 28 iulie.

Activitățile pe care le vor desfășura care cei interesați includ amenajarea spațiului, organizarea intrării la festival, administrarea zonei de camping, curățenie și logistică, echipa de intervenție, creatorii de zâmbete, echipa de suport pentru Aleea Culturală și altele.

Oricine este interesat poate afla mai multe informații pe pagina de Facebook a Festivalului Plai.

„Plai este un eveniment organizat 100% de voluntari. În fiecare an construim o echipă de tineri entuziaști, interesați să își asume responsabilități și să fie foarte implicați pentru a crea acest festival. Plai este, pe lângă muzică și activități culturale, un loc al prieteniei, al celor mai frumoase valori care, puse împreună, oferă orașului acest festival iubit și așteptat. Plai este un microb sănătos și o experiență deschizătoare de drumuri și perspective noi”, spune Deea Rădulescu, coordonatorul festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ