Pregătiri ale PNL pentru electorale. Scorul pe care-l vizează liberalii în Timiş

175

Liberalii din Timiș se pregătesc pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale de anul viitor. PNL Timiş şi-a propus să câştige ”detaşat”, astfel încât să aibă primari pentru 85% din populaţia judeţului.

Anul 2016 va unul greu, în care se vor duce bătălii electorale, este de părere copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu.“ Privim însă 2016 cu optimism. Suntem dispuși la multă muncă, așa cum am fost dintotdeauna. Avem speranța că vom rezona cu cetățenii, că prin rezultatele activității noastre îi vom face să fie alături, să voteze cu noi și pe cale de consecință suntem optimiști atât alegerile locale cât și cele parlamentare care vor fi spre sfârșitul anului viitor. Nu doar să avem primari pentru peste 85% din populaţia judeţului Timiş, ci să avem şi o majoritate confortabilă de consilieri locali şi judeţeni”, spune copreședintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

În plus, acesta susține că obiectivul poate fi atins ţinând cont că Timişoara reprezintă jumătate din populaţia judeţului, deci 50% din Timişoara, iar 35% din Timiș. Primii candidați PNL Timiș vor fi anunțați în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ