Pregătirea începe la Buziaș și pentru baschetbaliști

90

Secția de baschet a SCM-ului timișorean și-a definitivat programul de pregătire al verii. Un program ce începe cu un cantonament la Buziaș pentru echipa feminină și cea masculină și un total de 14 jocuri amicale.

Lucrările încă nefinalizate de la sala Constantin Jude au obligat toate echipele din oraș să își mute antrenamentele în afara orașului. Pentru SCM locația aleasă o reprezintă sala din Buziaș. Secția de handbal a descoperit varianta din stațiunea timișeană, iar recent baschetul va urma același model.

Reunirea comună de marți a baschetbaliștilor de la BC SCM și a fetelor va fi urmată de un program asemănător în prima parte a pregătirilor. Mai exact un cantonament de o săptămână la Buziaș. Apoi se intră în perioada testelor, un program extrem de încărcat pentru cele două teamuri.

Băieții conduși de Tudor Costescu vor avea la dispoziție 8 amicale. Startul acestora îl reprezintă un amical de gală cu Partizan Belgrad în 26 august, urmat la o zi de o partidă cu Dynamic Belgrad. În 8-9 septembrie avem Cupa Timișoara, unde violeții vor înfrunta pe CSU Sibiu, CSMU Oradea și KK Vrsac.

În 15-16 septembrie violeții participă la un turneu în Ungaria, la Kecskemet alături de KTE Duna Aszfalt Kesckemet, Szedeak Szeged și Spartak Subotica. În fine, jocurile de verificare se vor încheia cu o dublă în Serbia, în 20 septembrie cu Vrșețul și 23 septembrie cu Pancevo.

Fetele pregătite din această vară de Mihail Coldea și-au stabilit 6 teste: în 29 august cu Peac Pecs (Ungaria), 13 septembrie cu Târgu Mureș, 14 și 17 septembrie dublă cu CSU Alba Iulia, 20 și 21 septembrie dublă cu CSM Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ