Pozează în dandy, dar este întreținut din banii socrului! Un liberal celebru spune că preferă bogăția și viața ușoară

699

Rareș Bogdan se mândrește cu socrul său, mai ales că acesta este bogat, dar și foarte darnic. Liberalul se pare că se înțelege de minune cu tata-socru, un milionar din Cluj-Napoca. Tatăl Florinei, soția lui Rareș Bogdan, nu se dă în lături atunci când trebuie să-și ajute fiica cu bani, mai ales acum, când firma sa a dat lovitura, înregistrând cel mai mare profit de până acum.

Cine este, de fapt, socrul milionar al lui Rareș Bogdan

Rareș Bogdan nu duce lipsă de bani. Are un salariu foarte bun ca europarlamentar, dar se bucură și de ajutorul socrului său. Vasile Vita este un prosper om de afaceri din Cluj. Firma sa a avut un profit record în anul 2020, chiar dacă începuturile au fost unele modeste. Vitacom Electronics a înregistrat în 2020 un profit de trei ori mai mare decât în 2019, ajungând la peste 4 milioane de lei.

Vasile Vita s-a lansat în afaceri cu doar 100 de dolari, și aceia împrumutați. Se întâmpla în urmă cu mai bine de 30 de ani, imediat după Revoluția din 1989, când a văzut o oportunitate de afaceri. Românii erau disperați să-și cumpere televizoare color, însă acestea erau second-hand și se mai și stricau, însă piese de schimb nu se găseau în România. Aici a văzut o oportunitate de investiții, pe care a și fructificat-o.

“În 1991 era nevoie de orice, nu exista aproape nimic. La început am adus strict trei produse – tranzistori, diode şi filtre ceramice cu care se trăgeau în bandă televizoarele aduse din străinătate. Mergeam până în Varşovia după marfă, era obositor, călătoream şi de două ori pe săptămână cu trenul, am stat în picioare sau, uneori, dormeam pe scara de la cuşetă, ca să nu dorm direct pe podea.

Aduceam marfa în geantă, o vindeam la service-uri care reparau televizoare, mă reîntorceam. Am pornit cu un capital de 100 de dolari, şi aceia împrumutaţi. (…) După Revoluţie, televizoarele au devenit un bun la care râvnea fiecare român, mai ales cele color, dar s-au lovit de o problemă. Începuse importul de televizoare second-hand, care se mai stricau.

Nu existau piese de schimb, nu existau componente, cererea a fost foarte mare. Şi atunci am identificat această nişă şi am început cu componente electronice, o afacere în domeniul pe care îl studiasem în facultate”, a mărturisit în presa economică Vasile Vita, socrul lui Rareș Bogdan.

Anii au trecut, iar afacerea a înflorit. Din firma deschisă cu doar câțiva angajați, într-un apartament, Vasile Vita a făcut minuni și a ajuns la o puzderie de specialiști.

Ce avere are Rareș Bogdan și soția sa

„Ne-am inceput activitatea intr-un apartament cu numai cativa angajati, pentru ca de-a lungul timpului sa crestem intr-o echipa numeroasa de specialisti, avand o retea de desfacere solida, un depozit modern si sisteme informationale de ultima generatie”, se specifică pe site-ul firmei lui Vasile Vita.

Rareș Bogdan și Florina se descurcă foarte bine și ei, din punct de vedere material. Potrivit declarației de avere a lui rareș Bogdan, cei doi au în conturi aproximativ 60.000 de euro. În plus, soții Bogdan dețin un teren intravilan în Alba-Iulia de 9.100 mp și altul în Voluntari de 2.349 mp. De asemenea, au un apartament de 100 metri pătraţi în Cluj-Napoca şi o casă de 321 metri pătraţi amprenta la sol în Voluntari. Deţin o colecţie de tablouri în valoare de 200.000 de euro, dar și ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro şi “argintărie” de 15.000 de euro. În plus, Florina a primit recent de tatăl său și o donație de 50.000 de euro. Au însă și datorii de aproape 350 de mii de euro, la bancă.

Sursa: https://www.impact.ro

LĂSAȚI UN MESAJ