Postul de manager al Spitalului Judeţean Timişoara, scos la concurs, la expirarea mandatului – video

766

Concursul pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Timişoara, care este ocupat de trei ani de către dr. Marius Craina va avea loc peste exact o lună. Actualul manager al spitalului, Marius Craina vrea ca înainte să discute totuşi şi cu colegii din spital. “Având în vedere că în cei trei ani obţinuţi prin concurs în anul 2014 se vor finaliza în 17 decembrie, am hotărât să am mai multe discuţii, mai multe consultări cu medicii şi dea semenea cu personalul administrativ. Încă de la început am spus că acest spital va funcţiona ca o echipă, sigur o echipă are întotdeauna şi un căpitan, iar dacă echipa doreşte în continuare păstrarea căpitanului, vom merge sută la sută împreună. Dar nu voi lua această decizie singur ci doar după ce voi discuta şi după ce colegii mei îşi vor spune părerea şi să vedem bilanţuri pozitive şi negative şi să vedem ce am făcut în aceşti trei ani şi jumătate.”, a declarat Marius Craina, manager Spitalul Judeţean Timişoara, pentru televiziunea-medicala.ro.

La cel mai mare spital din vestul ţării, unde şomajul este minim, datorită şi managementului spitalului, dar şi colaborării şi a lucrului în echipă se va organiza concurs pe 17 decembrie. De notat că nu prea s-au înghesuit şi alţi medici. Se mai aude că în afara actualului director un alt candidat ar fi dr. Florin Bârsăşteanu.

“Am aşa un sentiment extraordinar de bucurie şi mă gândesc aici la reacţiile pozitive ale colegilor mei şi foarte mulţi fără să deschid discuţia, m-au rugat să continuăm şi pe mai departe. Din partea mea există această posibilitate, există acestă dorinţă, există această perspectivă, pentru că uitându-mă în urmă chiar văd ca totuşi Spitalul Judeţean a reuşit să se transforme şi sper că împreună il vom moderniza şi-l vom aduce acolo unde, de fapt, îi este locul.”, a mai spus dr. Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ