Poștaș amenințat cu cuțitul și prădat de banii de pensii. Polițiștii, sceptici cu privire la scenariu

173
Un poştaş dintr-o comună prahoveană susţine că a fost atacat la drumul mare de doi bărbaţi care i-au pus cuţitul la gât şi apoi i-au furat geanta în care se aflau banii de pensii. Poliţiştii au, însă, suspiciuni cu privire varianta poştaşului.
S-a întâmplat joi, în Ariceştii Rahtivani, spun polițiștii alertați de poștaș.  Presupusa victimă a povestit că în timp ce se afla la volanul maşinii, în faţa i-ar fi sărit doi brăbaţi care i-au făcut semn să oprească. A lăsat geamul jos și a fost lovit cu pumnul în faţă şi apoi atacat cu un cuţit. Apoi, hoţii au fugit cu banii de pensii.
Surse apropiate de anchetă susţin că într-adevăr poştaşul avea o rană la ochi şi o zgârietură în zona gâtului, iar asta ar putea proba într-o oarecare măsură atacul armat. Totuşi, bărbatul este cunoscut în zonă drept un împătimit al jocurilor de noroc, cu multe datorii. În plus poştaşul se pare că a fost foarte confuz atunci când a fost audiat şi nu a fost capabil să dea amănunte cu privire la felul în care arătau cei doi hoţi în condiţiile în care jaful, dacă a existat, a avut loc pe timpul zilei.

În plus, poştaşul nu a ştiut să spună câţi bani se erau în geantă ori dacă apucase să împartă o parte pensionarilor. Ancheta este în desfăşurare.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ