Posibile restricții pe A1, în vestul țării, din cauza unui transport agabaritic

165

Șoferii care circulă pe autostrada A1 în vestul țării se pot lovi, timp de câteva zile de restricții. Totul pentru că de la intarea în țară, la vama Nădlac, se efectuează un transport agabaritic.

În unele zone vor fi blocate ambele benzi de ciculație pentru că încărcătura, o piesă metalică, are 40 de tone, 16,5 metri lungime, 5,45 metri lățime și 4 metri înălțime. Convoiul va fi format și din două echipaje special ale Poliției care vor dirija traficul și vor impune restricții.

De asemenea, dacă ajungeți în spatele transportului aveți răbdare pentru că se va circula cu viteză redusă. Iată ruta transportului: Nădlac II Punctul de Trecere al Frontierei – Autostrada A1 – DN 7G – DN 7 – Arad – DN 7 – Simeria – Autostrada A1 – Sibiu – DN 7 – Pitești – Autostrada A1 – Centura București – Autostrada A2 – DN 21 – Slobozia – DN 2A – Hârșova – DN 22A – Cataloi – DN 22 – DN 22G – DN 22 – Tulcea.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ