24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Portofel pierdut de o doamnă în Piața Iosefin, înapoiat de polițiștii locali

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Poliția Piețelor au răspuns prompt, în acest weekend, când o femeia le-a semnalat faptul că și-a pierdut portofelul cu documente de identitate, permis de conducere și mai multe carduri bancare în Piața Iosefin, având în atenție, în timpul patrulărilor efectuate, acest aspect pentru a o ajuta cu tot ce este posibil pe persoana în cauză să își recupereze bunul pierdut.

La scurt timp, un alt cetățean de bine a înmânat polițiștilor locali portmoneul care corespundea descrierilor femeii care l-a pierdut. Polițiștii locali au luat legătura cu aceasta,  înapoindu-i portofelul.

Doamna a fost foarte mulțumită deoarece nu a fost nevoie să-și reînnoiască documentele, fapt care ar fi presupus cheltuirea unor sume de bani și timp pierdut.

Atât polițiștii locali, cât și bărbatul care a găsit portofelul merită felicitări pentru un astfel de gest!

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Un medic reputat s-a sinucis în spitalul în care profesa

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu s-a sinucis Colegii și pacienții încă nu pot înțelege gestul medicului, care era descris drept...

Citește și :