Popa vrea dreptate pentru violeți

166

ACS Poli se pregătește să înfrunte adevăratul lider al Ligii I. Timisorenii se tem să nu fie nedreptățiți de arbitraj și la Cluj așa cum s-a petrecut în partida de la Craiova.

CFR Cluj este următorul adversar al Timișoarei în Liga I. Clujenii au adunat cele mai multe puncte și în mod normal ar trebui să fie primii în clasament. Forța clujenilor îl pune pe gânduri pe antrenorul Ionuț Popa. Și în condițiile în care are absenți importanți pentru duelul din Gruia. Llorente e suspendat, Cânu, Bocșan și Novak sunt accidentați, iar Croitoru este incert. ”CFR este o echipă care joacă bine pe contraatac, are jucători rapizi. E periculoasă pe fazele fixe”, sună avertizarea tehnicianului lui Poli.

Cu acestea nu de CFR se teme cel mai mult Poli. Arbitrajul le-a zădărnicit eforturile în confruntarea de la Craiova și asta au acuzat fotbaliștii timișoreni. ”Noi nu vrem să facem un război. Nu am nimic cu nimeni, facem totul legal. Dar văd că cei care au gura mare au parte de arbitraj bun. În cinci jocuri am fost dezavantajați clar. Nu suntem fraieri” a atacat Popa.

CFR-ul are 29 de puncte în clasament după ce au fost penalizați cu 6 puncte fiind momentan pe locul 5. Poli are doar 4 puncte și e ultima în clasament din cauza unei penalizări de 14 puncte.

 Partida violeților are loc luni, 5 deembrie, de la ora 18. Confruntarea se transmite la televizor pe canalele DigiSport și DolceSport.

LĂSAȚI UN MESAJ