Polițistul din vestul țării care deținea patru bordeluri a fost ,,aranjat”. Procurorii i-au decis destinul

872

După aproape trei luni de cercetări, procurorii l-au trimis în judecată pe polițistul cu patru bordeluri. Agentul șef adjunct Claudiu Leontin Delie a coordonat, timp de patru ani, o rețea de prostituție din care și-a cumpărat cinci case. Patru dintre ele erau folosite ca și bordeluri

Polițistul a „investit” în femei pe care le-ar fi racolat prin metoda „Loverboy”. Adică fetele se îndrăgosteau de el și bărbatul le punea să se prostitueze. Așa încât împărțeau profitul. În acești patru ani, agentul s-a îmbogățit: și-a cumpărat cinci apartamente. Patru dintre acestea le folosea ca și bordeluri clandestine. Mai avea și o casă de vacanță, dar niciunul dintre imobile nu au fost trecute pe declarația de avere, decât în anul 2019. Acolo veneau clienții fetelor racolate de el.

Trei dintre fete erau din  județele Hunedoara, Alba și Caraș Severin. Clienții nu erau puțini. Chiar și colegi de-ai polițistului le-ar fi călcat pragul, susțin surse judiciare. În acest punct s-a ajuns cu ancheta: identificarea clienților și dacă au vreo legătură cu acest caz, au declarat surse judiciare, în exclusivitate pentru evz.ro.

Claudiu Leontin Delie a fost „filat” de ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) timp de un an de zile, au dezvăluit, pentru evz.ro, surse judiciare. Până să ajungă la Poliția Deva, el lucrase la Postul de Poliție Hărău și la Poliția Orașului Simeria, județul Hunedoara.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ