Poliţistul din Timiş care-şi “terorizează” concetăţenii cu amenzi şi dosare penale, verificat de ofiţerii de la Control Intern!

5335

Teroarea amenzilor şi a dosarelor penale instaurată în localitatea Banloc de şeful postului de poliţie, agentul şef Florin Ciontea, a stârnit interesul operativ al conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, care a decis să verifice sesizările venite din partea cetăţenilor, în care se reclamă abuzurile şi dictatura poliţistului.

Astfel, marţi dimineaţă, o echipă de control din partea IPJ Timiş s-a deplasat la Banloc pentru a face verificări, rezultatul acestei anchete interne urmând să fie făcut public în cel mai scurt timp.

“Eu sunt vecin cu şeful de post, nu am văzut nicio echipă de control. Ştiu doar că dosarul meu, împreună cu toate documentele aferente, a fost cerut de conducerea poliţiei din Deta. Nu ştiu ce se va întâmpls, dar sunt târât într-o mocirlă stârnită de şeful de post. Sunt şi ameninţat pe la spate, dar eu nu am zis nimic, îl tratez cu respect şi atât. După ce că mi-a făcut dosar penal, mi-a dat şi 300 de lei amendă pentru că mi-am permis să le spun celor de la Ocolul Silvic să verifice cum sunt tăiaţi băgrinii din faţa casei lui, toţi de la mijlocul trunchiului în jos”, ne-a declarat Mihai Cristi, localnicul care a dat cu subsemnatul într-un dosar penal, după ce, cu autorizaţie de la viceprimar, a tăiat un nuc din curtea căminului cultural.

“A venit nervos la primărie şi ne-a ameninţat că ne amendează oriunde ne prinde, că a călcat pe cap oameni grei din judeţul ăsta, că nu are nimeni ce să-i facă. Supărarea lui ţinea de faptul că a fost avertizat să nu-şi mai lase oile pe culturile oamenilor, pentru că vin să reclame la primărie”, ne-a dezvăluit unul dintre consilierii locali din Banloc, în timp ce un alt localnic s-a trezit cu amendă şi permisul suspendat pentru că a lovit cu maşina o căprioară.

“În baza articolului 79 din Codul Rutier, m-a sancţionat contraventional, deşi legea spune clar că, dacă deţii o asigurare facultativă de avarii auto, iar accidentul de circulaţie a avut că rezultat numai avarierea propriului autovehicul, nu eşti obligat să te prezinţi la poliţie”, ne-a declarat Daniel Ioniţă.

Un alt dosar penal a fost deschis pe numele unui om de afaceri din comună, acuzat că a blocat un drum lăturalnic, deşi acesta a deţine acte care atestă faptul că i s-a defectat maşina, un jeep Volvo, care a fost ridicată de la faţa locului cu o platformă. “Este un slujbaş al statului care-şi exercită funcţia cu rea credinţă! În activitatea sa nu există avertisment sau mustrare, ci doar măsuri contravenţionale sau penale maximale”, ne-a declarat Ilie Nemeş.

În timp ce oamenii cred că şeful de post este ţinut “în braţe” de fostul secretar de stat de la Interne, Marcel Miclău, acesta a dezminţit orice legătură.

“Cred că nu-mi ştie bine nici numele!”, spune Miclău. Deocamdată nu am reuşit să aflăm opinia şefului de post de la Banloc vizavi de toate aceste acuzaţii, domnia să refuzând orice discuţie pe această temă.

Sursa: Impact Press

5 COMENTARII

  1. Noi,muncitorii de rand daca mergem la servici bauti sau ne abatem de la regulament suntem dati afara,nu intelegem de ce cei din politie sunt avansati in functie sau mutati in alte locuri ca sa le fie spalata imaginea! Din imaginea de mai sus imi dau seama ca acest om nu are ce cauta in politie…

  2. CUM ESTE POSIBIL AN ROMANIA AN ANUL2017 CICA UN STAT DEMOCRAT PE DEASUPRA SI UN STAT DIN 2007 EUROPEAN SI MEMBRU NATO UN ASTFEL DE SPECIMEN MAI CAUTA AN STRUCTURILE MAI CARE SINT AN SLUJBA CETATENAULUI SI PLATITI DIN BN PUBLICI TOT AL CETATEANULUI SI ACESTA TREBUIE AN PRIL RAND SA DEA UN EXEMPLU DE CORECTITUDINE SI SIGIRANTA CUM A PUTUT FI AN POLITIE DIPA CATE A FACUT PRIN TOATE SATELE UNDE A FOST CICA SI SEF DE POST NIMENI NI I-A FACUT ACESTUIA NICIUN TEST PSIHO SI CIM SI AN CE MOD LE -A TRECUT UMILINTA CA SUNT ROMAN SI SUNTEM UMILITI LA TOT PASUL DE ASTFEL DE TOVARASI MILITIEN UNDE-I STATIL DE DREPT

  3. Domnule Mihai Cristi. Aveți cumva vrei dovadă video sau martori ca sunteți amenințat.? Sau o spuneți pentru defăimare ? Domnule Mihai Cristi. Va credeți vre-un prim-ministru sa vina corpul de control si sa va ducă la inspectorat ? Pentru cunoștințele dumneavoastra. Postul de poliție Banloc aparține de comandamentul din Deta iar chestia cu pomi…..citez :sunt tăiaţi băgrinii din faţa casei lui, toţi de la mijlocul trunchiului în jos”, ne-a declarat Mihai Cristi, …. sincer nu am văzut pomi care sa leviteze…….. Iar un raspuns celor care nu stiu adica doamnelor de mai sus ce ,,comentau” un sef de post face lunar un test psiho ceea ce cred cu tărie că nu mulți dintre comentatori l-ați lua .. prea tare fraza,… de la mijlocul trunchiul in jos

  4. SA VINA UN CONTROL DE LA ANAF DICOT BUCURESTI CACI ASTIA DIN TIMIS L -A CAM PREA MULT PASUIT(TOLERAT)PE TOVARASUL SEF DE POST AL COMUNEI BANLOC SA VERIFICE CATA EVAZIUNE FISCALA A TOLERAT AN ACESTI ANI CAT TOVARASHL CIONTEA FLORIN SI-A EXERCITAT FUNCTIA DE MILITIAN AN COMUNA BANLOC CATI NU NUMAJ CU MASINILE FARA PERMISE CIRCULA PRIN SAT DAR MAI ALES CATE TRACTOARE FARA NUMAR DE ANMATRICULARE CIRCULA PE DRUMUL PUBLIC SICHIAR PRIN CENTRUL COMUNEI AN FATA POSTULUI DE MILITIE ASTA DE CE NU VEDE TOVARASU MILITIAN ???????????????? DE CE???????????TATI ACESTUA CARE CIRCULA CU TRACTOARE NYLENMATRICULATE DECARTEAZA LA TOVARASU SEF DE POST CACI ACELE 500(CINCI SUTE) DE MIOARE NU TRAIESC NUMAI CU AER CI. SI CH GRAUNTE SI RESTUL BIRTURILOR DE NOAPTE CARE FUNCTIONEAZA CLANDESTIN FARA FORME LEGALE CA SI CAZARILE NEFISCALE SI FARA FORME LEGALE NEPLATIND NICIO TAXA LA STAT ATATA TIMP CAT FUNCTIONEAZA LA NEGRU CUM SA PLATEASCA DACA NU SUNT ANREGISTRATE LA CAMERA DE COMERT SAU SA POSEDE VREO AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE OARE DECE AN TOTI ACESTI CINCI ANII MILITIA DIN COMUNA BANLOC AU ANCHIS OCHII ?????????

  5. CATA LIPSA DE CORECTITUDINE LA CE V ATI ASTEPTATI LA ACEST CICA CORP DI CONTROL AL MILITIEI ROMANE PLATITI DIN BANI PUBLICI UNDE I DREPTATEA RUSINE MILITIEI CORPULUI DE CONTROL DACA SI ACU AL MAI TIN AN BRATE PE ACEST NEMERNIC TOVARAS CICA SI SEF DI POST AL COMUNEI BANLOC DUPA CATI A FOCUT =NIVELUL MAI AN TARA ROMANEASCA DEACEA NU AVEM CIVILIZATIE SI TARILE DIN LUMEA TREIA EX.(SOMALIA ZAMBIA BANGLADES )SUNT CU MULT PESTE NOI DATORITA ACESTOR SPECIMENE CARE SUNT AN STEUCTURILE STATULUI SI PLATITI DIN BANII PUBLICI -UMILINTA CA SUNTEM ROMANI

LĂSAȚI UN MESAJ