Polițiștii, pompierii și jandarmii au luminat porțile Spitalului de Boli Infecțioase, din respect pentru cadrele medicale FOTO-VIDEO

709

Zeci de polițiști, pompieri și jandarmi au aprins girofarele autospecialelor, în fața Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, în semn de respect și solidaritate pentru cadrele medicale aflate în prima linie, în lupta cu coronavirusul.

Peste 100 de pacienți au fost vindecați la Timișoara, din cei 250 câți au ajuns, în timp de pandemie, la Spitalul de Boli Infecțioase. În semn de prețuire pentru efortul depus de întreg colectivul medical, polițiști, pompieri și jandarmi au luminat porțile spitalului. Ideea a venit odată cu îndemnul Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, care a propus comunității ca, astăzi, de la ora 21, să lumineze orașul, ca un mesaj de solidaritate celor care sunt în prima linie în lupta cu coronavirusul, de încredere și curaj pentru cei care stau acasă, dar și pentru cei din prima linie.

Gestul polițiștilor, pompierilor și jandarmilor a fost primit cu zâmbete pe buze și mulțumiri din partea cadrelor medicale.

O altă imaginie grăitoare a venit chiar din partea doctorilor și asistentelor de la Spitalul Județean, care au format o inimă imensă, din luminițe, pe heliportul din curtea unității medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ