Poliţiştii marinari au relansat şalupa pe Bega

193
Timişoara este din nou supravegheată şi de pe apă. Şalupa Poliţiei Locale a fost relansată la apă, iar segway-urile au fost şi ele scoase pe traseu. Aşadar, vandalizările de pe malurile Begăi vor putea fi oprite de poliţişti, iar cei care se deplasează cu segway-uri au în vizor infracţiunile din zona istorică şi pietonală.

„Polițiștii locali care se deplasează pe segway-uri pot fi văzuți pe pistele special amenajate pentru biciclete, unde aplică sancțiuni și colante autoadezive conducătorilor auto care își parchează mașinile pe acestea. Încă din primele două zile au fost aplicate 15 sancțiuni la aceste capitol în mai multe zone ale orașului”, au transmis poliţiştii.
Poliția Locală Timișoara face apel la cetățeni ca, în cazul în care observă nereguli sau probleme care intră în competența sa să sune la numerele de telefon 0256.968 și 0256.246.112, iar pentru cazurile în care sunt observate autovehicule pe pistele pentru bicicliști este valabil și numărul de telefon 0356.913, linie special înființată pentru astfel de sesizări.

LĂSAȚI UN MESAJ