21.2 C
Timișoara
luni 15 aprilie 2024

Polițiștii locali primiți cu veselie, dar și cu curiozitate, în rândul altor două grădinițe din oraș

Polițiștii locali au fost prezenți astăzi și luni, pentru a le povesti, pe înțelesul lor, micuților de la Gradinițele Fritzi Kindergarten, de pe strada Ion Miron, și Explorador Kinder Klub, de pe Strada Ciprian Porumbescu, care sunt regulile de circulație, cum să treacă strada, cum să se comporte.

Întâlnirile s-au desfășurat, așa cum este normal pentru vârsta lor, în joacă, în mod practic, copiii fiind familiarizați cu trecerea de pietoni, semaforul, culorile acestuia, ce semnifică ele și ce reguli trebuie să respecte atunci când merg pe jos sau cu mașina.

Astfel de lecții fac parte din programul de prevenire pe care polițiștii locali sunt încântați să le predea micuților de la cele mai fragede vârste, pentru că aceasta este perioada propice deprinderilor sănătoase în materie de educație.

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Marți, 16 aprilie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului. Lucrările fac parte din...

Colterm reia încălzirea

Având în vedere temperaturile exterioare scăzute, diurne și nocturne, prognozate pentru zilele următoare, începând de miercuri dimineața, 17 aprilie 2024, Colterm Timișoara va relua...

Citește și :