Polițiștii locali, pregătiți pentru contactul cu turiștii străini. Ce au în dotare

121

Polițiștii locali din Timișoara sunt mai pregătiți ca niciodată pentru ,,întâlnirile” cu turiștii străini care ne vizitează orașul.

,,Poliția Locală Timișoara se preocupă permanent pentru pregătirea polițiștilor locali care acționează în stradă și iau contact direct cu turiștii care le solicită diverse informații. Astfel, a fost conceput și tipărit ghidul poliglot pentru uzul polițiștilor locali, care cuprinde expresii uzuale în română, engleză și germană”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Ghidul va fi împărțit tuturor polițiștilor locali și are scopul de a-i ajuta în munca de teren, fiind înscrise în acesta și expresii din domeniul ordinii publice, circulație rutieră, protectia mediului, disciplina în construcții, acte și exerciții comerciale, modalitatea de contactare a instituției. Conceperea acestui ghid poliglot se adaugă cursurilor de limba engleză organizate pentru polițiștii locali începători, fiind o permanentă preocupare pentru perfecționarea polițiștilor locali din Timișoara, în condițiile în care orașul nostru este zilnic vizitat de turiști străini, iar Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.