Polițiștii locali nu pot păzi toate obiectivele din Timișoara. Robu vrea firmă de pază

58

Polițiștii locali nu fac față infractorilor din Timișoara. O recunoaște însuși primarul orașului, Nicolae Robu, deși tot el susținea în spațiul public că urbea este una dintre cele mai sigure din țară.

Marți, edilul șef a anunțat că intenționează că contracteze o firmă de pază care să aibă în grijă mai multe obiective din oraș. Primele pe listă ar fi școlile. Ultimul caz care l-a revoltat este cel petrecut la Liceul de Muzică Ion Vidu. Un individ a intrat neobservat în toaleta fetelor și a agresa o elevă de clasa I.

”Nu putem lăsa lucrurile așa. De îndată ce vom avea o firmă de pază angajată în Timișoara, pentru servicii de pază pe lângă Primărie, vom avea oameni de pază prezenți în jurul școlilor pentru a-i apăra pe copii de astfel de indivizi”, a spus Robu, marți.

Mai mult, administrația Robu a redus numărul polițiștilor locali cu 15. De contractarea unei firme de pază se va ocupa city managerul Robert Kristof. Costurile se pare că nu contează pentru administrația Robu. Primarul a spus că oricât ar costa, se va plăti.

LĂSAȚI UN MESAJ