10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Polițiștii locali – Moș Crăciuni pentru copiii din centrele de pe strada Căpitan Damșescu și Ioan Slavici

În aceste zile premergătoare Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului, polițiștii locali s-au alăturat celor care doresc să aducă în strop de bucurie copiilor mai puțin favorizați se soartă.

Astfel, în această dimineață, aceștia au dus pachete copiilor aflați în cadrul Complexului de Servicii Sociale pentru Intervenții Regim de Urgenţă în Domeniul Protecției Copilului de pe strada Căpitan Damșescu și la Adăpostul de Zi și Noapte pentru Copiii Străzii de pe strada Ioan Slavici, ambele din cadrul DGASPC Timiș.

Copiii s-au bucurat de cadourile primite, dar și de prezența oamenilor în uniformă ca de fiecare dată când au fost organizate aici diverse campanii de sprijin. Pachetele au fost achiziționate din donațiile polițiștilor locali.

Alte subiecte :

20 de ani de Smithfield România, 4.600 de specialiști dedicați în a produce „Hrană bună. În mod responsabil.”

2024 marchează 20 de ani de la debutul operațiunilor Smithfield România și tot atâția de angajament continuu în formarea de cariere de succes. „De...

Prima ediție 2024 a Salonului Industriei Ușoare | FOTO-VIDEO

În perioada 21 - 25 februarie 2024, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș găzduiește prima ediție din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment tradițional în rândul...

Citește și :