Polițiștii locali din Timișoara au în dotare trei motociclete noi performante

32

Pentru a reduce timpii de intervenție la sesizările cetățenilor și pentru a ajunge mai repede acolo unde comunitatea are nevoie de ei, începând din acest an polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier acționează pe trei motociclete noi performante.

Mijloacele de deplasare sunt foarte importante pentru eficientizarea activității instituției și sporirea mobilității patrulelor din teren și au fost inscripționate și dotate corespunzător cu girofar, stație de emisie-recepție, alte echipamente. Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara a achiziționat cele trei motociclete CFMoto, cu o capacitate de 650 cmc, prin achiziție publică, conform prevederilor legale, cu prețul total de 127.092 lei, cu tot cu TVA.
În dotarea Poliției Locale Timișoara au fost un număr de 15 motoscutere, dar, din cauza vechimii, acestea datând din 2007, au devenit nefuncționale. Folosirea mijloacelor de deplasare motorizate pe două roți este mult mai eficientă deoarece conferă mobilitate și rapiditate, în special în zonele aglomerate din trafic sau în zonele mai îndepărtate din cartiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.