Polițiștii de frontieră timișoreni au prins un contrabandist oltean de… șampon!

690

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timișoara au confiscat în urma unei acțiuni de combatere a contrabandei și evaziunii fiscale, produse cosmetice, în valoare de 17.970 de lei.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră au organizat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii contrabandei și evaziunii fiscale, ocazie cu care au oprit în trafic un autoturism marca Volkswagen. Mașina era condusa de cetățeanul român S. Toma, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în județul Olt, despre care existau date că transportă produse fără documente de proveniență.

La controlul autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia 360 de flacoane de șampon și 1794 bucăți balsam de rufe tip perle, în valoare aproximativă de 17.970 lei pentru care acesta nu avea documente de proveniență a mărfii.

Bărbatul a declarat polițiștilor de frontieră că a cumpărat produsele dintr-un târg, cu scopul de a le comercializa pe raza județului Olt.

Produsele cosmetice, în valoare de 17.970 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de polițiștii de frontieră, iar cetățeanul din județul Olt a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ