Polițiștii au păzit un mort toată noaptea. Se întâmplă în România!

333

Un echipaj de poliţie din Baia Mare a păzit o noapte întreagă cadavrul unui bărbat, după ce angajaţii de la Medicină Legală au anunţat că ei nu lucrează decât în intervalul 8:00-16:00.

Potrivit publicaţiei baiamare24.ro, în noaptea de 25 spre 26 decembrie un trecător a apelat 112 după ce a găsit pe o bancă amplasată într-o staţie de autobuz din Baia Mare un bărbat care nu mai respira.
„La data de 26 decembrie, la ora 3.03, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin 112 că pe strada Victoriei se afla un bărbat decedat. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat faptul că persoana era decedată. Verificările poliţiştilor au dus la identificarea acesteia – bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Săcălăşeni. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat acesta”, conform IPJ Maramureş.
Supriza a venit atunci când oamenii legii au cerut intervenţia celor de la Medicină Legală pentru transportul cadavrului la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Poliţiştii au fost informaţi că ei lucrează doar în intervalul orar 8:00 – 16:00 şi că vor veni să ridice cadavrul abia dimineaţă. Astfel, poliţiştii au acoperit trupul bărbatului cu o pătură şi au stat timp de aproximativ 5 ore să îl păzească.
Contactată de către reporterul „Adevărul”, medicul legist şef de la Medicina Legală, dr. Nicoleta Pintican, a declarat „Eu nu dau declaraţii la telefon”.

LĂSAȚI UN MESAJ