24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

Polițiști și angajați de la salubrizare, la curățenie pe malurile Begăi

Zeci de saci de gunoaie! Aceasta este „captura” polițiștilor locali care, împreună cu reprezentanți ai Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara și ai societății de salubrizare Brantner, au curățat malurile canalului Bega pe porțiunea cuprinsă între Podul Decebal și Uzina de Apă.

„Acțiunea a venit ca urmare a constatărilor efectuate de polițiștii locali care patrulează cu șalupa pe Bega, care au observat faptul că în zona respectivă sunt abandonate tot felul de resturi. Astfel, în cadrul acțiunii au fost adunați 60 de saci cu gunoaie”, anunță Poliția Locală.

De-a lungul anilor, polițiștii locali aflați în timpul liber au organizat și participat pe bază de voluntariat la mai multe acțiuni de ecologizare, devenite deja tradiție. Polițiștii locali intenționează astfel ca prin activitățile lor să confere orașului nostru un aspect curat, civilizat, demn de un oraș european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Restricțiile de circulație pe drumurile din Timiș se suspendă

Având în vedere actualizarea prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie și anunțurile referitoare la scăderea temperaturilor sub limita caniculei, restricțiile de trafic pe drumurile aflate...

Tot mai mulți „bucătari” parchează „tigăile” pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amenzi riscă împătimiții acestui sport extrem?

Mai mulți șoferi din Timișoara au fost amendați fiindcă au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Aceștia au fost înștiințați și sancționați. „ (...)potrivit...

Citește și :