Poliţişti morţi într-un accident de autobuz, în Argentina

80

Accident cumplit lângă Salta, în Argentina. Un autobuz cu poliţişti la bord s-a prăbuşit de pe un pod într-o râpă: peste 40 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţa. Se pare că vehiculul făcea parte dintr-un convoi de trei autobuze cu agenţi de poliţie. Maşina a căzut de la circa 15-20 de metri înălţime, iar caroseria a fost strivită, prinzându-i între fiarele contorsionate pe cei aflaţi la bord. Cei mai mulţi au decedat pe loc. Unii au supravieţuit, cu răni grave, şi a fost scoşi cu difcultate de echipele de salvare mobilizate la faţa locului. Ei au fost direcţionaţi către spitalele din zonă.

Eroare umană, probleme tehnice? Martorii spun că şoferul a pierdut, aparent inexplicabil, controlul asupra volanului, chiar în momentul în care maşina intra pe pod. În câteva secunde s-a consumat tragedia! O anchetă este în plină desfăşurare pentru a lămuri cum s-a petrecut accidentul, unul dintre cele mai grave, din acest an, de pe continentul sud-american (foto captură YouTube).

LĂSAȚI UN MESAJ