13.6 C
Timișoara
luni 2 octombrie 2023

Polițiști ,,luați la omor” în vestul țării!

Un echipaj de poliţie, chemat prin apel la 112 să intervină pentru reține un şofer băut în trafic, s-a ales cu pumni şi picioare după ce prietenii bărbatului au sărit în ajutor lui. Reacția Europol.

Potrivit Europol, incidentul a avut loc chiar în prima zi de Paşte, într-o comună din Mehedinți.

„Prima zi de Paște

– un apel la 112 sesizează prezenta unui șofer băut în trafic;

– primul echipaj ajunge în zonă, identifică autoturismul în mișcare;

– șoferul nu oprește la semnalele polițistului rutier și continuă goana prin sat;

– la un moment dat trage pe dreapta, sare din mașina și escaladează gardul unei case.

În imaginile surprinse este doar partea în care polițiștii încearcă să-l imobilizeze pe un bărbat care a venit în sprijinul șoferului fugar și care i-a atacat lovindu-i cu pumnii.

Intervenția colegilor noștri este îngreunată de modul de manifestare a spiritului „civic” de care dau dovadă celelalte persoane venite în sprijinul bărbatului care îi îmbrâncesc și îi lovesc cu picioarele pe polițiști împiedicându-i să realizeze încătușarea.

În astfel de situații nu putem vorbi decât despre reținerea și arestarea preventivă a tuturor persoanelor care au participat la ultragierea polițiștilor”, scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

Video aici: https://www.facebook.com/watch/?v=482020544051847

Reacția internauţilor

„Mai mult curaj domnilor polițiști și nu vă lăsați intimidați de astfel de personaje”,

„Bravo poliției Române astfel de controale trebuie făcute mai des prin satele din România….se circula des fără carnet asigurări itpeuri și băuți la volan asa ca cei ce vedeți filmarea nu fiți surprinși de ce vedeți”,

„Felicitări polițiștilor!Ar trebui luată și doamna la secție amendată, 1 pentru tulburarea liniști puplice, 2 împiedicarea organelor de al retine pe individ și 3 ultraj a tras de un polițist! Dar parcă vad că domnu procuror nu ai consideră pericol public asa este la noi politia se chinuie să ai aresteze și procurori le dau drumul!”,

„Felicitări politiei, rușine pentru cei ce încearcă săi ajute .Poate fi rudele lor într-un accident rutier, și atunci?vai poliția nu-și face datoria”, sunt doar câteva din comentariile postate de internauţi la postarea Europol.

Sursa: https://www.antena3.ro

Alte subiecte :

Citește și :