Polițiști, jandarmi și controlori, pe urmele vandalilor și hoților din mijloacele de transport

128

Oamenii legii le-au pus gând rău hoților și vandalilor din mijloacele de transport în comun. Polițiști locali, jandarmi și angajați ai societății de transport din Timișoara au făcut front comun pentru a-i prinde pe cei care fură din buzunare și poșete sau pe cei care provoacă distrugeri în tramvaie, troleibuze sau autobuze.

”Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban acționează permanent pe mijloacele de transport în comun, atât alături de jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, pentru a preveni furturile din buzunare și poșete, dar și împreună cu lucrătorii Societății de Transport Public Timișoara, cu scopul a lua măsurile legale în cazul altor fapte de natură contravențională care pot avea loc în mijloacele de transport ori în stațiile acestora, cum ar fi tulburarea liniștii publice, apelarea la mila publică, deteriorările, fumatul și consumul de alcool”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

De la începutul acestui an, polițiștii locali au dat 180 de sancțiuni contravenționale pe diferite linii, cele mai multe nereguli fiind constatate în zonele Traian, Piața Crucii, Maria, Piața 700, 3 August 1919.

 

LĂSAȚI UN MESAJ