Polițiști filmați în timp ce refuză să ajute o copilă violată și plină de sânge (VIDEO)

17185
Conform unor imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții Poliției din Galați stau în mașină, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc.

Urmare a clipului video care circulă pe Facebook, la Inspectoratul de Poliție Galați s-a declanșat o anchetă internă, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se credea că a fost victima unui viol.

În imaginile filmate de un cetățean apare fata plină de sânge, mașina poliției, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de pază. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor. Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă.

Imagini cumplite

#ATENTIE IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!O FEMEIE II ACUZĂ PE POLIȚIȘTI – NU AU COBORÂT DIN MAȘINĂ SĂ AJUTE O FETIȚĂ DE 14 ANI PLINĂ DE SÂNGE!#VIDEOScena ingrozitoare a fost filmată pe o stradă din Galați. Femeia spune că a oprit o mașină de poliție care trecea în zonă și a semnalat că e o fată plină de sânge pe stradă.Femeia îi acuză însă pe polițiști că ar fi vrut să plece mai departe și să o lase acolo pe copilă.”La un moment dat zărim o masina de poliție,o oprim și ii arătam fata plină de sânge!!!!!‼ Atenție acum, polițista a vorbit cu fata și cică fata ar fi zis “nu vrea sa vina ambulanta”(fata fiind minora 14 ani). Ce credeți ca face poliția? Voiau sa plece mai departe ca și cum nu sa întâmplat nimic! La insistențele soțului meu polițista a chemat ambulanta”, a scris femeia pe Facebook.Copila a fost preluată în cele din urmă de o ambulanță și dusă la spital, unde a fost operată. Conform martorilor, fata de 14 ani ar proveni de la un centru de plasament din Galați.

Opublikowany przez Info Trafic 24 Niedziela, 4 sierpnia 2019

Într-un final, fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată. Persoana se declară revoltată de pasivitatea polițiștilor și cere măsuri dure împotriva celor doi agenți care au refuzat să ajute victima unui viol.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”.

 

Sursa: newstrack.ro

LĂSAȚI UN MESAJ