Polițistă bătută de un interlop într-un club

814
O polițistă aflată în timpul liber a fost snopită în bătaie de un interlop. Scenele s-au petrecut într-un club din Alba Iulia.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale localului. Polițista a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore (potrivit IPJ Alba). Bărbatul a fost eliberat sub control judiciar. Pe filmare se observă că femeia este apucată cu brutalitate de păr și trântită pe jos, de față cu toți cei prezenți.

„Din ancheta colegilor mei a rezultat că anterior agresiunii bărbatul i-a adresat injurii și jigniri, inclusiv în legătură cu profesia acesteia. Conflictul a degenerat, iar bărbatul a lovit-o cu palma peste față și apoi a tras-o de păr pentru a o scoate din local. Ulterior, agresorul a fost reținut pentru loviri și alte violențe, precum și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ