Poliţist local rănit de un bărbat care a spart maşini şi a făcut scandal la Spitalul Judeţean Arad

57

Un poliţist local din Arad, care a intervenit, marţi seara, la un scandal iscat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, a fost rănit de un bărbat care ar fi forţat intrarea în morga unităţii medicale, după care ar fi spart două maşini parcate în zonă, din una furând o trotinetă.

Potrivit Poliţiei Locale Arad, un echipaj a intervenit după un apel care anunţa că un bărbat forţează intrarea în morga spitalului. Când poliţiştii locali au ajuns la locul incidentului, au găsit în parcarea spitalului o maşină spartă, din care bărbatul, care a dispărut, ar fi sustras o trotinetă.

Bărbatul a fost găsit în campusul universitar de lângă spital, unde se certa cu paznicii şi ar fi spart geamurile unei alte maşini, dar şi ferestre ale unor clădiri. El i-ar fi atacat pe agenţi.

„Se manifesta violent la adresa a doi cetăţeni chiar în momentul în care au intervenit poliţiştii locali. Individul i-a atacat şi pe aceştia, folosind ca armă trotineta sustrasă. Până a fost imobilizat, a reuşit să-l rănească pe unul dintre membrii echipajului de ordine publică la mână şi la cot”, a informat, miercuri, Poliţia Locală Arad.

Conform sursei citate, agresorul este „un vechi client al Poliţiei Locale, sancţionat în mod repetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ