Polițist din vestul țării, rănit de un șofer nervos!

153

Un poliţist local din Arad a fost transportat la spital, vineri, după ce un şofer nervos, care a parcat într-un loc nepermis, a trecut cu maşina peste piciorul lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Locală Arad, un poliţist a fost accidentat, vineri, de un şofer recalcitrant în staţia unui autobuz din oraşul Arad. Incidentul a avut loc în timpul unei acţiuni de identificare şi ridicare a maşinilor parcate neregulamentar.

“Tânărul şofer parcase într-un loc nepermis, iar în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a devenit recalcitrant şi a încercat să scape de omul legii accelerând brusc şi trecând peste piciorul acestuia.Tânărul a fost oprit la timp de colegii poliţistului local accidentat şi a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Cel mai probabil, şoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj”, se arată în comunicat.

Poliţistul local a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ