Un polițist cu BMW a profitat de funcția sa în timpul liber. Cum a sfidat un șofer pe care l-a blocat în trafic

674

Se fac verificări interne în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, după o postare pe Facebook. Potrivit postării, un polițist și-a chemat colegul să îl amendeze pe un șofer care a refuzat să îi dea prioritate.

„În această seară 14.05.2019 proprietarul autoturismului AR-23 MLV agent de poliţie rutieră la IPJ Arad mi-a blocat accesul pe strada Vaslui cartier Micalaca ora 20.25. Mi-a zis să merg eu cu spatele aprox 20 m să treacă el …. . I-am zis că acest lucru nu se va întâmpla, moment în care a sunat un coleg de la rutieră care era de servici, acesta deplasându-se singur cu autoturismul WV MAI 40768 nefiind însoţit de coleg . S-a prezentat, mi-a cerut actele şi am aşteptat circa 20 min aşteptând o încadrare. A tot căutat pe legi şi niciuna nu se potrivea :)))). Precizez faptul că apelul nu a fost făcut prin 112 . Cam aşa acţionează poliţia în Arad“, a scris Florin Flonta pe Facebook.

Miercuri dimineață, reprezentanții IPJ Arad au anunțat că postarea a dus la o anchetă internă.

”Șeful Inspectoratului (n.r. IPJ Arad) a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele apărute aseară pe rețeaua de socializare Facebook, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ