Polițist antidrog, suspectat de legături cu interlopii

666

Ziua, ofiţer antidrog, noaptea, în club cu interlopii! E acuzaţia gravă adusă unui poliţist chiar de Ministrul de Interne. Fotografii compromiţătoare de la petreceri şi din vacanţe au declanşat anchete în Poliţie. Ofiţerul avea acces la informații clasificate, pe care le putea dezvălui în cercurile interlope.

Robert Badea, ofiţer antidrog de la Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate apare într-o fotografie alături de un membru al celebrului clan Corduneanu. Preşedinte Sindicatul Naţional al Poliţiştilor susține că se știa de această poveste de 3-5 ani și că au existat și cercetări disciplinare pe această temă, soluționate prin clasare.

În timpul liber, ofițerul antidrog asigura paza la două cluburi din Capitală. Sub acest pretext, le oferea protecție dealerilor de droguri. În plus, le-ar fi oferit membrilor grupării date din anchete penale și informații cu privire la modul în care acționau polițiștii.

Grav este că ofiţerul deţinea informaţii clasificate şi nu este exclus să le fi dezvăluit în cercurile interlope.

Marcel Vela, ministrul de Interne: A fost pus la dispoziția unității, i-a fost retras accesul de la informații clasificate și va fi sesizat parchetul competent. Măsurile au fost luate pentru a elimina orice posibilitate ca acest ofițer de poliție să poată afecta în orice fel activitățile poliției

Alături de fotografii, apare şi un document potrivit căruia ofiţerul conducea maşini de lux şi mergea în vacanţe exotice, plătite cu bani obţinuţi din activităţi ilicite.

Marcel Vela a anunțat că bărbatul nu mai lucrează în cadrul structurii, iar procurorii fac verificări. Ofiţerul acuzat nu a putut fi contactat.

Sursa: observatortv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ