Politician faimos din Banat, liber să facă din nou jocurile în Timiș !

401

Curtea de Apel Timişoara a emis sentinţa finală în dosarul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi conflict de interese.

Titu Bojin, actual director al Direcţiei Apelor Banat, a fost achitat pentru abuz în serviciu, iar cele două infracţiuni de conflict de interese de care a fost acuzat s-au prescris.

Titu Bojin a fost acuzat că înainte de a fi preşedinte al CJ Timiş, când era şef al Direcţiei Apelor Banat, a favorizat firma familiei sale prin atribuirea unor contracte preferenţiale. În urma procesului judecat în primă instanţă la Tribunalul Timiş, Titu Bojin a fost achitat pentru abuz în serviciu, fiind condamnat la un an şi o lună de închisoare cu suspendare pentru două infracţiuni de conflict de interese.

Curtea de Apel Timişoara a menţinut, astăzi, achitarea lui Bojin pentru abuz în serviciu. Curtea a mai constatat încetarea procesului penal faţă de Bojin pentru cele două infracţiuni de conflict de interese ca urmare a prescrierii faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ