Poliția și jandarmii au luat cu asalt tramvaiele din Timișoara

740

Polițiștii locali împreună cu jandarmii timișeni acționează, în aceste zile, pe mijloacele de transport în comun din Timișoara, pentru a preveni în primul rând furturile din buzunare și poșete, fiind o perioadă foarte aglomerată când, în preajma sărbătorilor, foarte mulți cetățeni se deplasează cu tramvaie, troleibuze și autobuze.

,,De asemenea, patrulele mixte au în vedere și luarea măsurilor legale în cazul nerespectării legislației referitoare la ordinea și liniștea publică în mijloacele de transport în comun și în imediata apropiere a acestora.”

În urma acțiunii de ieri, polițiștii locali au aplicat și 13 sancțiuni în valoare de 3500 lei pentru diverse fapte printre care consum de alcool, fumat în stații, comerț ambulant, lipsa documentelor de călătorie etc.

De asemenea, mai mulți cerșetori au fost depistați și preluați din tramvaie, fiind transportați către serviciile sociale. S-a acționat într-o primă fază pe principalele linii printre care Piața Traian, Piața 700, Piața Maria, N. Bălcescu, Gara de Nord, urmând ca în zilele următoare patrulele mixte să fie prezente și pe alte linii.

Pentru asigurarea unui climat de siguranță pe mijloacele de transport în comun ale municipiului, acțiunile comune vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ