Poliția Româna, cu ochii pe Moș Crăciun. Oamenii legii au organizat filtre în toate orașele pentru a monitoriza traseul Moșului-video

463

Este seara Ajunului de Crăciun, când moşul e aşteptat la fiecare casă. E aşteptat chiar şi de către Poliţia Română care a trecut la monitorizarea traseului Moşului, fiind organizate filtre şi plasate echipaje de poliţie prin oraşele prin care trece sania Moşului.

De la echipajele de poliţie au fost transmise prin staţie mesaje pe unde a trecut Moş Crăciu, prin Satu Mare, Maramureş, iar la un moment dat s-a anunţat intrarea moşului în Botoşani, dar vehiculul tras de reni a fost văzut de către poliţişti şi în Piaţa Sfatului din Braşov.

Moş Crăciun este foarte bine instruit şi cunoaşte regulile de circulaţie, fiind apoi văzut la Iaşi.

Poliţia din toată ţara a fost astă seară în alertă, unele echipaje au dat drumul sirenelor şi girofarurilor, pentru a avea drum liber. A fost văzut apoi în Giurigiu, apoi în Bacău, iar poliţia încearcă să-I facă drum liber pentru a ajunge în astă seară la toţi copiii. A fost văzut apoi în Ialomiţa, iar când a ajuns la Constanţa Poliţia Română , i-a urat “Moş Crăciune-Drumuri Bune”.

Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ