Poliția Locală, birou mobil prin cartiere

33

Poliția Locală va fi prezentă în cartierele din Timișoara cu un birou mobil. Acesta va fi amenajat într-o dubiță și va fi amplasat, pentru început, în zona Dacia.

”Poliția Locală Timișoara pune, începând de luni, 02 martie 2020, la dispoziția cetățenilor orașului un biroul mobil care se va afla în cartierele Timișoarei, în funcție de situația operativă și de necesitățile sesizate sau constatate în teren. Astfel, începând de luni, biroul mobil se va afla, timp de o săptămână, în cartierul Dacia, în apropierea parcului din zonă, unde cetățenii au solicitat prezența polițiștilor locali pentru prevenirea actelor de natură contravențională și infracțională în zonă. În locația respectivă se va afla autoutilitara Poliției Locale Timișoara, și doi polițiști locali care vor relaționa cu cetățenii, vor prelua de la aceștia sesizări, nereguli și vor lua măsurile legale acolo unde situația o impune. De altfel, facem apel la timișorenii din cartierul Dacia să contacteze polițiștii locali, să le expună probleme din cartier, să semnaleze neregulile din zonă, iar polițiștii locali vor lua măsuri acolo unde acestea intră în atribuțiile lor, iar cele care intră în competența altor instituții, le vor nota și vor fi direcționate spre remediere instituțiilor abilitate”, anunță Poliția Locală.
De asemenea, polițiștii locali le vor distribui cetățenilor pliante informative cu atribuțiile pe diferite linii și datele de contact la care să apeleze în cazul în care observă probleme ce intră în competența acestora. Biroul mobil se va deplasa și în celelalte cartiere, urmând ca acest lucru să fie anunțat din timp astfel încât cetățenii să știe unde să apeleze la polițiștii locali mai aproape de ei, în cartierele în care locuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ