Poliția din Ungaria în alertă! Toate trenurile internaționale au fost oprite!

195

Poliția ungară a început să verifice trenurile internaționale după o amenințare cu bombă făcută miercuri într-un apel telefonic.

Un comunicat a fost postat pe site-ul poliţiei în care se preciza că un bărbat a sunat la sediul poliţiei şi a spus că a plasat o bombă într-un tren internaţional de pe teritoriul Ungariei.

Poliţia a cerut de urgenţă Companiei MAV să oprească toate cele 18 trenuri internaţionale ce se află în grafic pe teritoriul Ungariei şi să se treacă la o verificare amănunţită a acestora. Ceea ce s-a şi întâmlat, pasagerii fiind rugaţi să coboare din vagoane şi să aştepte până la verificarea garniturilor.

Într-un comunicat de presă, compania MAV a anunțat că trenurile internaționale au fost temporar oprite în diverse puncte de pe teritoriul Ungariei și, după efectuarea perchezițiilor în vagoane, trenurile și-au continuat călătoria.

Poliția va percheziționa toate trenurile care intră în țară până la miezul nopții, prin urmare sunt de așteptat întârzieri în circulația trenurilor internaționale și unor garnituri care circulă pe rute interne, se mai menționează în comunicatul de presă al MAV.

LĂSAȚI UN MESAJ