Poliția dă amenzi într-un mare oraș din vestul țării pentru deszăpezire ineficientă

100

Firma care asigură deszăpezirea în orașul Arad a fost amendată, din nou, marți, cu peste 18.000 de lei de către polițiști, pentru că pe carosabil este în continuare polei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, societății care are obligația de a distribui materiale antiderapante pe străzile din orașul Arad i-au fost aplicate, marți, două amenzi în valoare de 10.875 lei și 7.250 lei. Motivul este că în continuare pe străzile din oraș este polei, astfel că șoferii circulă cu dificultate.

“Omisiunea de a-si îndeplini obligația de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant continuă să fie sancționată de polițiștii Biroului Rutier. Astfel, au mai fost aplicate încă două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.875 și 7.250 lei. În continuare nu se vede nicio îmbunătățire a traficului din orașul Arad, este polei pe carosabil”, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Lorena Radu.

Luni, firma care asigură deszăpezirea în orașul Arad a mai fost amendată cu încă 3.045 lei de către polițiștii rutieri.

LĂSAȚI UN MESAJ