Poliția a prins doi dintre rromii implicați în scandalurile de stradă de la Lugoj

120

Polițiștii municipiului Lugoj cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, au identificat doi bărbați bănuiți de distrugerea unui autoturism și tulburarea ordinii si liniștii publice.

La data de 22 august a.c.,în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Lugoj cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe Langă Judecătoria Lugoj, au identificat doi bărbați de 20 de ani și 23 de ani, bănuiți de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugerea unui autoturism situat în localitatea Lugoj.

În fapt, la data de 13 august a.c., cei în cauză ar fi distrus un autoturism aparținând unei familii din localitatea Lugoj, prin lovire cu corpuri dure, precum și mai multe geamuri ale locuinței acestora, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, cei doi bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ