Politehnica Timișoara va fi înscrisă în Cupa EHF

140

Handbaliștii timișoreni vor evolua din toamnă în cea de-a doua competiție europeană ca valoare. Câștigarea titlului de către Dinamo a trimis-o pe Politehnica în puternica Cupă EHF.

Medaliați cu bronz în actualul campionat, studenții au așteptat până la finalul campionatului pentru a afla numele competiției europene în care vor avea drept de participare. Și asta pentru că posibilitățile depindeau de la Cupa EHF la Cupa Challenge în funcție de numele noii campioane.

Luni seara ultima nescunoscută a fost spulberată, Dinamo București a câștigat titlul după victoria în 3 meciuri în fața lui CSM București și a trimis-o pe Politehnica în Cupa EHF. Foarte probabil Poli va începe competiția în turul 1 preliminar, programat la jumătatea lunii septembrie. Până la intrarea în fazele grupelor principale studenții ar trebui să depășească trei tururi preliminare.

În Cupa Challenge va merge ocupanta locului 4, Potaissa Turda, ardelenii fiind beneficiarii variantei cu Dinamo campioană. În cazul în care CSM ar fi câștigat titlul atunci în Cupa EHF era înscris finalista Cupai României – Steaua București, iar Poli mergea în Cupa Challenge.

LĂSAȚI UN MESAJ