Politehnica se impune cu emoții la Satu Mare

109

Handbaliștii timișoreni au bifat al doilea succes în campionat în runda a șaptea. Poli s-a impus la limită pe terenul codașei CSM Satu Mare cu 23-22 și primește o gură de oxigen înaintea turului din Norvegia cu OIF Arendal de sâmbătă.

SCM Politehnica Timișoara e departe de forma așteptată în această primă parte a sezonului. Cotată cu șanse la podium, medaliata cu bronz din stagiunea precedentă a adunat abia 8 puncte și nu regăsește momentan nici măcar în zona de play-off. Violeții au reușit al doilea succes stagional tot în deplasare, la Satu Mare. O victorie normală și așteptată date fiind diferențele destul de mari dintre loturile celor două echipe.

Băieții lui Pero Milosevic se întorc de pe Someș cu trei puncte după un meci cu mari fluctuații în joc. Bănățenii au avut și minus 4 pe tabela de marcaj, dar au egalat de fiecare dată. În final când au trecut în avantaj au avut noroc pentru că puteau fi egalați la o aruncare de la 7 metri ratată însă de gazde.

Ultimele minute au fost ca de obicei tensionate pentru Poli, care a avut doi eliminați definitiv cu cartonaș roșu și albastru, Marko Lasica, respectiv Nicola Lazarov. Final 23-22 (11-11) pentru Poli care urcă două locuri în clasament.

Politehnica: Lasica 6 goluri, Marjanovic 5 goluri, Pejovic 5 goluri, Simovic 5 goluri, V. Milosevic 1 gol, Fenici 1 gol.

Pentru Poli urmează sâmbătă meciul din Norvegia, turul dublei cu OIF Arendal din preliminariile Cupei EHF, iar peste o săptămână partida de campionat cu Potaissa Turda.

LĂSAȚI UN MESAJ