Politehnica leagă victoriile în Liga a II-a pe final de tur

94

Una caldă și alta rece pentru teamurile timișorene din Liga a II-a de fotbal. ASU Politehnica și-a continuat seria excelentă cu însă un succes, 3-0 cu ASA Târgu Mureș, iar la polul opus Ripensia a cedat la scor de forfait pe terenul lanternei roșii Știința Miroslava.

Încet și sigur ”Băieții în ghete” urcă în clasamentul Ligii a II-a. În runda din acest sfârșit de săptămână, Politehnica a trecut de ASA Târgu Mureș cu 3-0. Golul superb al lui Ignea din finalul primei reprize le-a deschis calea violeților spre victorie, iar reușitele lui Plămadă și Staicu au securizat succesul convingător de pe Știința. După această a treia victorie consecutivă, Poli încheie turul a cincea în clasament cu 33 puncte.

ASU Politehnica: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera, Bilia, Ghinescu – Krausz, Ignea, Poparadu – Sorescu, Bădăuţă, Predescu.

Ripensia s-a făcut de râs la Uricani, în disputa cu lanterna Știința Miroslava. Băieții din Ciarda au încasat un 0-3 în fața celei mai slabe echipe din campionat. Marius Toma a fost eliminat după primul sfert de oră pentru un fault din postura de ultima apărător, iar timișorenii și-au compromis șansele la un rezultat pozitiv. Bucur, Nemțanu și Bucurică au semnat golurile echipei gazdă și prelungesc la 11 seria meciurilor fără victorie pentru Ripensia. Roș-galbenii conduși de interimarul Radu Suciu se menține pe poziția a 11-a, cu 21 de puncte.

Ripensia: Munteanu – Popa, Vlădia, M. Toma, Apro, C. Toma – Tudor, Zaluschi (min. 72, Ungureanu), Stoi – Neamţu (min. 62, Bobină), Mediop (min. 81, Dumiter).

Etapa de sâmbătă ar putea fi ultima jucată în acest an; așa sună o inițiativă a cluburilor din Liga a II-a, deși conform programul stabilit de FRF ar mai trebui să se dispute în luna decembrie două etape din retur.

 

LĂSAȚI UN MESAJ