Politehnica e eliminată din Cupa EHF

115

SCM Politehnica Timișoara a ratat calificarea în Cupa EHF la handbal masculin. Alb-violeții au cedat la scor manșa retur din Slovenia, scor 19-30, în play-offul preliminariilor.

Handbalul timișorean rămâne în afara grupelor Cupei EHF cel puțin încă un sezon. Studenții au ratat calificarea în faza principală a competiției după dubla cu slovenii de la RD Riko Ribnica cu scorul general de 52-46. Trupa condusă de Pero Milosevic a capotat returul de la Ribnica după o primă manșă perfect jucată.

Poli s-a deplasat în Slovenia la adăpostul avantajului important dat de victoria din tur: 27-22. Returul a fost însă unul de coșmar pentru alb-violeți care au pierdut cu 30-19 și se opresc în ultimul tur preliminar al Cupei EHF. Bănățenii erau eliminați încă de la pauză, conduși deja cu 17-9. Aspectul partidei nu s-a schimbat și Poli a pierdut teren și după pauză până la diferența maximă de 11 goluri.

Ribnica: Leban 9 goluri, Henigman 7 goluri, Fink 4 goluri, Erak 3 goluri, Grebenc 3 goluri, Kovacic 3 goluri, Knavs 1 gol.

Poli: Fenici 4 goluri, Lazarov 4 goluri, Lasica 3 goluri, Marjanovc 2 goluri, Milosevic 2 goluri, Neamțu 2 goluri, Pejovic 1 gol, Santeiu 1 gol.

Echipa timișoreană rămăsese singura reprezentantă a României în preliminariile Cupei EHF după ce vicecampioana CSM București fusese eliminată în turul anterior. Poli le-a eliminat în primele meciuri ale calificărilor pe campioana Estoniei – Polva Serviti, și pe echipa norvegiană OIF Arendal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ