Poliștii avertizează înaintea semifinalei: ”Nu începem jocul”!

225

ACS Poli ar putea să nu se prezinte la ultimul meci al anului 2016. Semifinala de Cupa Ligii cu ASA Târgu Mureș de miercuri poate fi boicotată de bănățeni în cazul unui teren impracticabil cum a fost cazul duminică seara.

Timișoara se teme de partida ce încheie anul, confruntarea tur cu ASA Târgu Mureș din Cupa Ligii. La -4 grade arena Trans-Sil s-a transformat într-un imens patinoar duminică seara, la partida de campionat cu Pandurii, și sunt toate șansele ca situația să se prezinte la fel și miercuri seara. Gorjenii au refuzat să joace în repriza secundă, iar Poli vrea să facă același lucru dacă gazonul va fi înghețat.

”Am văzut aseară, trebuia aplicat articolul 44, teren impracticabil, și în acest caz cel care răspunde 100% e arbitrul. Nu am înțeles de ce s-a dat drumul la joc atunci și nici la CFR – Poli. Dacă e înghețat vom juca cu cuie, dacă nu ne lasă arbitrul nu începem jocul. Și Tg. Mureș ar trebui să facă la fel. Nu vrem să punem în pericol integritatea jucătorilor”, a avertizat  antrenorul Ionuț Popa.

Cum temperatura anunțată pentru județul Mureș în aceste zile nu va trece peste 0 grade, poliștii vin și cu o variantă pentru a disputa semifinala Cupei Ligii în condiții normale. Mutarea jocului pe Arena Națională din București: ”Noi ne-am dori să jucăm la București semifinala și ce frumos ar fi un cuplaj cu Steaua – Dinamo. Ar fi cea mai frumoasă perspectivă dictată de LPF și toată lumea ar fi mulțumită. Doar acolo se mai poate juca, nu știu unde se mai poate juca pe 21 decembrie”, a completat antrenorul polist.

Poli va avea aceleași probleme de lot înaintea partidei cu ASA; numeroasele absențe. Novak, Cânu, Doman, Llorente, Pedro Henrique sunt indisponibili, iar Vădrariu, Artean și Neagu sunt incerți. Așadar puține variante pentru Ionuț Popa de a trece pe foaie 18 fotbaliști.

Jocul ASA Tg. Mureș – ACS Poli Timișoara este programat miercuri seara, la Târgu Mureș, de la ora 20.30 și este transmis de canalele DigiSport, DolceSport și Look TV.

LĂSAȚI UN MESAJ