Poli încearcă surpriza contra Stelei

164

ACS Poli vrea să încheie cu fruntea sus anul 2016 în Liga I, cu un rezultat pozitiv contra Stelei. Bănățenii și-au propus să profite de forma în scădere a roș-albaștrilor în partida de sâmbătă seara.

Timișoara e pe val în acest final de an; a legat trei rezultate pozitive – egalul de la Cluj, victoriile cu Voluntari și Afumați – și și-a propus să continue la fel și în ultimele două confruntări oficiale ale anului. Prima dintre ele se anunță, cel puțin teoretic, foarte grea pentru că băieții lui Ionuț Popa merg în fief-ul lui Steaua.

Violeții au prins curaj după ce gruparea păstorită de Becali e într-o evidentă cădere de formă; dovadă eliminarea din Europa League, înfrângerea cu Astra și eliminarea din Cupa României. Ultimul rezultat ar putea să dinamiteze clubul roș-albastru pentru că vine după o eliminare rușinoasă suferită în fața unei divizionare secunde CS Mioveni.

De acest lucru vor să profite și poliștii: ”Prindem Steaua într-o perioadă nu tocmai bună. Suntem capabili de a scoate un rezultat bun”. Poli a rămas la Urziceni după meciul de marți de la Afumați și pregătește acolo confuntarea de sâmbătă care e penultima a anului.

Partida dintre Steaua și ACS Poli are loc sâmbătă seara, pe Arena Națională din București cu începere de la ora 20,30. Este transmisă de canalele DigiSport și DolceSport.

LĂSAȚI UN MESAJ