Poli îl repatriează pe Sadoveac, din vară

134

Politehnica Timișoara își readuce înapoi unul dintre produsele lansate în handbalul mare. Clubul studențesc a bătut palma cu internaționalul Marius Sadoveac pentru un contract ce va demara din vară.

Marius Sadoveac revine în handbalul timișorean după un deceniu. El a semnat pe trei sezoane un contract cu SCM Politehnica Timișoara din vară și devine prima achiziție pentru stagiunea viitoare. Extrema dreapta în vârstă de 32 de ani a plecat de la Poli în urmă cu zece ani, o despărțire deloc amabilă. După plecarea de la Timișoara s-a încoronat de șapte ori campion al României și a cucerit cinci Cupe ale României cu HCM Constanța și Minaur Baia Mare.

Sadoveac evoluează în acest moment în prima ligă din Franța, la Tremblay. ”Mă bucură viitoarea reîntâlnire cu câțiva colegi cu care am fost împreună; cu Fenici și Păiuș am evoluat și la juniori în aceeași echipă a Timișoarei. Am ambiția să câștig o medalie și cu Politehnica, după titlurile cucerite anterior la alte echipe!” a spus jucătorul timișorean care a fost părtaș la penultima prezență europeană a lui Poli – din 2008.

Tot cu gândul la sezonul viitor, Poli a prelungit colaborarea cu interul Alin Șania și extrema stânga Filip Marjanovic pentru alți doi ani de zile. ”Cu speranța participării într-o cupă europeană în sezonul viitor, am anticipat puțin mișcările din vară și am finalizat revenirea lui Sadoveac, cu care discuțiile erau de peste un an. Ne-am înțeles, de asemenea, în condiții foarte bune cu Marjanovic și Șania, apreciați pentru munca lor făcută la SCM Poli. Cu aceste întăriri avem convingerea că Timișoara va fi în prim planul competițiilor în care va evolua. Aceste permutări în echipă vor presupune și niște plecări pentru că avem un buget limitat și la vară, după încheierea sezonului competițional, ne vom despărți de câțiva jucători”, a anunțat directorul Radu Țoancă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ