Poli iernează pe 8 în Liga Națională

71

Politehnica încheie anul 2016 pe locul 8 în Liga Națională de handbal masculin. Ultima rundă programată în acest an a însemnat a șasea victorie a studenților: 30-25 cu HC Vaslui.

Studenții au toate șansele de a avea o vacanță de iarnă liniștită. Și-au atins aproape toate obiectivele acestei toamne, un parcurs cât mai lung în Cupa EHF și o clasarea în zona de play-off a campionatului. Mai rămâne un singur obiectiv de îndeplinit în acest final de an, calificarea în faza secundă a Cupei României.

Sigur e în acest moment că vacanța de iarnă o va găsi pe Poli a opta în clasament după victoria obținută miercuri seara în compania lui HC Vaslui.

Două reprize diametral opuse – prima controlată de oaspeți și cea de-a doua dominată de Poli – încheiate cu succesul gazdelor la o diferență exagerată față de desfășurarea de forțe din teren. Pentru Poli mai rămâne ultima bătălie a anului, sâmbătă contra lui HC Adrian Petrea Reșița în runda inaugurală a Cupei României.

Politehnica: Milosevic – 6 goluri, Marjanovic – 5 goluri, Lasica – 4 goluri, Lazarov – 4 goluri, Stefan – 3 goluri, Furak – 3 goluri, Simovic – 3 goluri, Fenici -2 goluri.

Vaslui: G. Bujor – 9 goluri, Dediu – 5 goluri, Hrimiuc – 5 goluri, M. Bujor – 2 goluri, Busecan – 2 goluri, Hagiu – 1 gol, Cumpănici – 1 gol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ