Poli e în fața meciului așteptat un sezon întreg, decisivul cu Steaua

756

Politehnica Timișoara se află în fața confruntării pe care o așteaptă de la începutul sezonului, cea care îi poate aduce calificarea în semifinalele campionatului. Studenții alb-violeți joacă joi pe terenul Stelei în duelul decisiv al sferturilor de finală.

Cel mai echilibrat duel din sferturile Ligii Naționale de handbal masculin are nevoie de trei meciuri pentru a-și decide învingătoarea. Poli și Steaua și-au împărțit victoriile și sunt la egalitate, 1-1, după primele două partide, iar jocul cu numărul trei va stabili numele învingătoarei. Disputa decisivă e programată la Chiajna, adică pe terenul lui Steaua, joi, de la ora 19.30 și e televizat de DigiSport.

”Este un meci pe care ni l-am dorit cu toții la începutul campionatului. Am muncit un sezon întreg pentru a ajunge aici, să jucăm pentru intrarea în semifinale. Am închegat o echipă adevărată și unită în ciuda problemelor financiare din toamnă. Cu toții vom fi prezenți la acest meci, de la conducerea clubului până la iubitorii lui Poli din capitală.

Trebuie să se știe că această echipă are și mamă și tată și nu vom accepta să fim călcați în picioare în ceea ce privește arbitrajul. Așteptăm cu interes decizia federației vizavi de Chikovani pentru că suntem intrigați de eliminarea sa. Am fost provocați și probabil că vom fi în continuare provocați” a subliniat președintele secției de handbal, Ioan Silviu Doboși.

LĂSAȚI UN MESAJ